KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV "Pszczółki"

Nauczycielki: mgr Aneta Mikołajczyk, mgr Marta Walisiak-Szkudlarek
Woźna oddziałowa: Agnieszka Sulwestrzak

 

Grupa III liczy 25 dzieci – 14 dziewczynek i 11 chłopców.
Grupa „Pszczółki” po wakacjach opalona i wypoczęta odliczyła się w pełnym składzie w przedszkolu. Pełni siły i zapału jesteśmy gotowi do nowych zabaw, zadań i ćwiczeń. Przypomnieliśmy sobie zasady kontraktu i obiecaliśmy go sumiennie przestrzegać. Jesteśmy już "starszakami" musimy więc dawać dobry przykład młodszym kolegom i koleżankom. W tym roku czeka nas wiele zajęć dodatkowych: język angielski, rytmika i gimnastyka korekcyjna. Pani Anetka i Pani Marta prowadzić będą w naszej grupie koła zainteresowań:  matematyczne, kulinarne i teatralne. Będziemy także dużo spacerować po naszym mieście poznając architekturę i miejsca związane z kulturą i tradycją naszej miejscowości. Pełni zapału rozpoczynamy nowy rok przedszkolny 2020/2021.

WIWAT PRZEDSZKOLE!!!!