KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Tematy globalne

WRZESIEŃ

GR.I

  1. Jestem przedszkolakiem
  2. Bawię się wesoło
  3. Owoce
  4. Warzywa

 

GR.II

  1. Witamy w przedszkolu
  2. Bezpieczna droga do przedszkola
  3. Nadeszła jesień - zmiany w lesie i parku
  4. Co robią zwierzęta jesienią?

 

GR.III

1. Poznajemy siebie
2. Kontrakt grupy
3. Potrafię zadbać o siebie
4. Moja droga do przedszkola.

 

GR.IV

1. Witamy w przedszkolu
2.Moja grupa, moje zasady
3. Bezpieczna droga do przedszkola
4. Nadeszła jesień - zmiany w lesie i parku

 

GR.V

1. W przedszkolu - 2 tygodnie
2. Moja droga do przedszkola
3. Nadeszła jesień

GR. VI

1. W przedszkolu
2. Zasady i normy w przedszkolu
3. Moja droga do przedszkola
4. Nadeszła jesień

 

PAŹDZIERNIK

GR.I

1. Grzyby
2. Bezpieczny przedszkolak
3. Nasi ulubieńcy - kot
4. Dary jesieni - 2 tygodnie 

 

GR.II

1. Jesień w sadzie
2. Jesień w ogrodzie
3. O sobie samym
4. Moje zmysły

 

GR.III

1. Nadeszła jesień
2. Kolorowe warzywa
3. Jesień w sadzie
4. Leśne zwierzęta

 

GR.IV

1. Jesień w sadzie
2. Jesień na działce
3. Co robią zwierzęta jesienią?
4. O sobie samym
5. Nasze zmysły

 

Gr.V

1. Jesień w sadzie
2. Warzywa znane i lubiane
3. Moja rodzina
4. Zwierzęta domowe

 

GR.VI

1.Jesień w sadzie
2. Jesień w ogrodzie
3. Moja rodzina
4. Zwierzęta domowe

 

LISTOPAD

GR.I

1. Spotkanie z jeżem
2. Wiewiórka i jej zapasy
3. Domy i domki
4. Jest chłodno i deszczowo 

 

GR.II

1. Dbamy o zdrowie
2. Tutaj rosły paprocie
3. Urządzenia elektryczne
4. Domowi ulubieńcy

 

GR.III

1. Moja rodzina
2. Mój dom, moja ojczyzna
3. Moje prawa i obowiązki
4. Moje zdrowie i bezpieczeństwo

 

GR.IV

1. Jesienne nastroje
2. Projekt książka
3. Dbamy o zdrowie
4. Moje domowe zwierzątko

 

GR.V

1. Domy i domki
2. Urządzenia elektryczne
3. Pada deszcz
4. Zdrowie naszym skarbem

 

GR.VI

1. Urządzenia elektryczne
2. Domy i domki
3. Zdrowie - nasz skarb
4. Pada deszcz